De Plant Van de Onsterfelijkheid En De Voordelen ervan op de Menselijke Huid

Aloë VeraIn de volksmond de “plant van onsterfelijkheid“, Aloë Vera is gebruikt door de Egyptenaren voor een aantal doeleinden. Het gerichte gebruik van de plant zijn zowel medicinale als cosmetisch.

Het is al lang bewezen een van de meest effectieve therapieën voor zonnebrand. Een plant die afkomstig zijn van de Liliaceae familie, cactus is de groep die aloë valt meestal in. Het is vooral geteeld in delen van Afrika en Azië, medicinaal gebruikt voor eeuwen.

Een heldere gel te worden afgescheiden van de aloë bladeren, die als gebroken van de plant, meestal helpt bij de genezing van wonden en verzachten de huid.

Onderzoek is uitgevoerd door de eeuwen heen te onderzoeken van de voordelen van de aloë plant, die staat, ze zijn prachtig in de behandeling van brandwonden en wonden, kleine huid-infecties, diabetes, cysten en verhoogde bloed lipiden kan worden genezen door aloë Vera. Eczeem, roos, psoriasis, aften en de huid zweren kunnen worden genezen door regelmatig aloë gebruik.

Auxine en Gibberelins zijn de twee hormonen die zijn meestal te vinden in de sap van de aloë plant. Wond – helende en anti-inflammatoire eigenschappen van deze plant kunnen u ook helpen bij het verminderen van brandwonden op de huid.

Het bevorderen van de groei van nieuwe cellen wordt dus vergroot door het gebruik van aloë Vera, wat leidt tot herstel van de huid meer effectief. De genezing is snel en natuurlijk met minimale littekenvorming. Blaarvorming en jeuk kan verminderd worden in grote mate, waardoor de huid genezen snel. Psoriasis, acne en eczeem, samen met een aantal andere chronische ziekten effectief kunnen worden genezen door deze plant.

De plant is ook bekend om effectief te worden helend tekenen van veroudering.

aloë vera voor de anti-aging

De verschijning van fijne lijntjes en elasticiteit van de huid zijn een grote reden om te beginnen met het gebruik van deze plant. Beta-caroteen, vitamine C en E in het blad aanwezig zal je helpen om de resultaten die op zijn beurt zal het verbeteren van uw huid om de natuurlijke balans te houden gehydrateerd, stevig en mooi.

75 verschillende voedingsstoffen, waaronder vitaminen, mineralen, enzymen suikers, anthrachinonen, of fenolische verbindingen, lignine, saponinen, sterolen, aminozuren en salicylzuur zijn de verschillende voordelen die men kan afleiden uit deze fabriek. http://portaalsitevoorgezondheid.info

De gel van deze plant is ook handig in het verbergen van kleine striae die voorkomen als gevolg van overmatig strekken van de huid op een bepaald punt van de tijd.

Behandeling van tandvlees ziekten die omvatten gingivitis en parodontitis kan verder worden verminderd door het gebruik van aloë vera. Bloeding, ontsteking en zwelling van het tandvlees zijn enkele van de andere factoren die kunnen worden behandeld met aloë gel.


Leave a Reply